Leuke groepsuitjes en activiteiten bij Strand Nijstad, bekijk hier het aanbod

Activiteiten en Groepsuitjes

Wilt u graag een groepsuitje maken in Drenthe? Bij Strand Nijstad vindt u de leukste activiteiten voor groepsuitjes. Niet alleen op land maar ook op het water biedt Strand Nijstad u mooie uitjes en activiteiten aan. Daarnaast kunt u hiervandaan mooie uitstapjes maken in de Drentse natuur.
U kunt een keuze een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor een geslaagd uitje! Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een groepsuitje samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen worden uitgebreid met een lekkere lunch, BBQ of een buffet in het paviljoen.

Neem gerust contact met ons op, Strand Nijstad denkt graag met u mee om een geslaagd uitje samen te stellen.

First Speeddates

Dinsdag 25 februari. Verdere informatie --> ❤️✨ First…
Quiz Night

Quiz Night - Films en series

27 maart 2020 kunt u deelnemen aan de Quiz Night bij Paviljoen…
Gin tonic proeverij

Gin tonic proeverij

Zaterdag 25 april 2020 vindt bij Paviljoen Nijstad een Gin tonic…

Activiteiten en Groepsuitjes in Drenthe

Boogschieten Hoogeveen

Boogschieten

Een spannende handboog activiteit vol actie en teambuilding. Spannender dan paintball en zonder blauwe plekken! Wie wil er nu niet eens met een pijl en boog op die ene collega of vriend schieten?

Kano varen Hoogeveen

Kano varen

Op de 19 hectare grootte waterplas kunt u mooi kano varen. U kunt zowel één- als tweepersoonskano’s huren of een kano puzzeltocht doen. Dit kunt u ook combineren met suppen.

Suppen

Suppen

Stand-Up-Paddle (Suppen) is qua populairiteit één van de snelst groeiende wateractiviteiten. U kunt SUP boards huren of een compleet verzorgde clinic met deskundige begeleiding volgen.

Boksen

Boksen is een intensieve sport, en tevens als activiteit ideaal voor weerbaarheids- of assertiviteitstraining. Ook uitermate geschikt als groepsactiviteit of teambuilding.

Fietsroutes Drenthe

In de directe omgeving vindt u prachtige fietsroutes en voor mountainbikers zijn er uitdagende routes. Waar kunt u nu op één dag genieten van bos, heide en strand?

Mountainbiken Drenthe

Nijstad ligt tussen enkele mountainbikeroutes in Drenthe in. Tevens beschikt Strand Nijstad over een mountainbike oefenparcours en kunt u daar clinics volgen.

E-chopper tours

Er zijn prachtige routes die u met de e-chopper kunt afleggen. De e-choppers zorgen voor een unieke ervaring en avontuur om niet te vergeten.

Motortochten Drenthe

Motortochten Hoogeveen

Er zijn diverse mooie motortochten te maken door Drenthe. Heerlijk op uw motor toeren en genieten van de natuur en het gevoel van vrijheid ervaren.

Wandelroutes Drenthe

Wandelen is één van de beste activiteiten om de stress van u af te laten glijden. In de omgeving van Nijstad zijn er diverse wandelroutes in de natuur.

*Activiteiten en uitjes zijn op eigen risico