Boogschieten in Hoogeveen, boek deze (groep)activiteit bij Strand Nijstad

ArcheryTag – Boogschieten

ArcheryTag is een super spannende handboog activiteit vol actie en teambuilding. Een uitdagend spel met boogschieten, spannender dan paintball en dat zonder blauwe plekken!

Wie wil er nu niet eens met een pijl en boog op die ene collega of vriend schieten? Dit is jouw kans, word een echte Robin Hood en schakel met jouw team je tegenstanders uit!

Wat moet je doen bij ArcheryTag.
Bewapend met een handboog, hoofdmasker en speciaal ontworpen LARP-pijlen (zachte punt) betreed je het speelveld. Bij Shoot Out staan op het speelveld diverse obstakels waarachter jij je goed kunt verschuilen. Schakel als team zoveel mogelijk van je tegenstanders (tijdelijk) uit en misschien lukt het jullie dan als eerst alle doelen bij de tegenstander te elimineren!

ArcheryTag is teamwork!
Afhankelijk van het aantal deelnemende personen zullen er teams worden gemaakt. De teams krijgen in het speelveld de kleur rood of blauw. Twee teams strijden om als eerste vijf doelen van de tegenstander omver te schieten. Tijdens dit spel probeer je natuurlijk om zoveel mogelijk tegenstanders uit het spel te spelen door ze te raken. Wanneer een team alle vijf de doelen van tegenstanders heeft geraakt, of alle tegenstanders er zijn uitgespeeld, heeft uw team gewonnen

Indien er meer dan 2 teams zijn zullen de teams meerdere keren tegen elkaar spelen zodat aan het eind een finale kan worden gespeeld tussen de twee beste teams.

Prijzen
€ 12,50 p.p.

Belangrijk voor deze activiteit:
➢ Vanaf 12 jaar
➢ Min. 15 personen
➢ Het gehele jaar te boeken.
➢ Afhankelijk van de groepsgrootte duurt ArcheryTag 1 tot 1,5 uur.
➢ Deze activiteit wordt begeleid door een ervaren instructeur.

Uiteraard is het mogelijk om een culinaire invulling rondom het programma te plannen. Zie hier de mogelijkheden.

Alle activiteiten vinden plaats op eigen risico.

Meer informatie

  • Lees hier meer over onze arrangementen.