E-chopper tours Drenthe, te huur bij Strand Nijstad

E-chopper tours

 

Toeren op een e-chopper is een unieke ervaring en een avontuur om niet te vergeten. In de omgeving van Nijstad zijn 3 prachtige routes voor u uitgestippeld, waarlangs u een e-chopper tocht kunt afleggen. Deze voeren u langs enkele leuke dorpjes en door de mooie natuur. Deze routes hebben een lengte van 35, 45 en 55 km. U kunt navigeren met uw smartphone, die u in een houder op het stuur kunt bevestigen, m.b.v. de app van route.nl. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje in het paviljoen om de rit nog eens na te beleven.

Prijzen voor E-chopper ride

2,5 uur huren: 29,50 per chopper (route 35 km)

3,5 uur huren: €42.50 per chopper (route 45 km)

4,5 uur huren: €52.50 per chopper (route 55 km)

U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfiets-certificaat om de E-chopper te kunnen huren. Daarnaast dient er een borg betaald te worden.

E-chopper huren

De E-choppers staan nu in de winterstalling en zijn met ingang van het voorjaar weer te huren.

Strand Nijstad beschikt op de locatie zelf over 12 E-choppers die te huur zijn. Indien u met grotere groepen wil toeren is dit ook mogelijk op aanvraag. U dient de e-choppers minimaal 48 uur vantevoren te reserveren.

Bij vertrek krijgt u een route en een volle accu mee zodat u de tocht kan volbrengen. Door de gunstige ligging is de bereikbaarheid van Nijstad uitstekend, er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en sanitair.

Alle activiteiten vinden plaats op eigen risico.

Meer informatie

  • Lees hier meer over onze arrangementen.