Faciliteiten – Strand Nijstad Hoogeveen

Faciliteiten

Paviljoen

In het paviljoen vindt u een restaurant met terras aan het strand, sportsbar en multifunctionele zalen. Geniet van lekker eten en drinken met prachtig uitzicht over het water. Het paviljoen is ook uitermate geschikt als vergaderlocatie, business point en trouwgelegenheid.

Fitness

Het hele jaar door kunt u sporten. U krijgt uitstekende begeleiding in de personal trainingsstudio, of bij de outdoor fitness en survivalbaan. Dit kan gecombineerd worden met kanoën, suppen of beachvolleybal. Maar ook (floating) yoga behoort tot de mogelijkheden.

Visgelegenheid

Heerlijk kunt u ontspannen tijdens het vissen en de sleur van alle dag vergeten. Er zijn 5 visstekken rondom de plas met elk een eigen vis zone. Er is een ruim karperbestand, zodat u goede kans heeft een flinke vis te vangen.

Fiets- en Wandelroutes

In de directe omgeving van Strand Nijstad vindt u prachtige fiets- en wandelroutes. Door de gunstige ligging is de bereikbaarheid uitstekend, er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en sanitair.

Amfitheater

Amfitheater (buitentheater) voor maximaal 220 personen met uitzicht op het water. Bezoek een voorstelling, kindertheater of organiseer hier zelf of voor uw bedrijf een leuke activiteit.

Strand

Er is een mooi zandstrand met ligweide, zwemzone met kindergedeelte, beach volleybalveldjes, jeu-de-boulesbaan, springkussen, verhuur van ligbedjes, elektro bootjes, kano’s en sup boards en BBQ plekken.