Faciliteiten – Strand Nijstad Hoogeveen

Faciliteiten

Paviljoen

In het paviljoen vindt u een restaurant met terras aan het strand, sportsbar en multifunctionele zalen. Geniet van lekker eten en drinken met prachtig uitzicht over het water. Het paviljoen is ook uitermate geschikt als vergaderlocatie, business point en trouwgelegenheid.

Fitness

Het hele jaar door kunt u sporten. U krijgt uitstekende begeleiding in de personal trainingsstudio, of bij de outdoor fitness en survivalbaan. Dit kan gecombineerd worden met kanoën, suppen (stand up paddle) of beachvolleybal of -voetbal. Maar ook (floating) yoga behoort tot de mogelijkheden.

Strand

Er is een mooi zandstrand met ligweide, zwemzone met apart kindergedeelte, beach volleybalveldjes, jeu-de-boulesbaan, springkussen, verhuur van ligbedjes, elektrische bootjes, kano’s en sup boards en BBQ plekken.

Visgelegenheid

Heerlijk kunt u ontspannen tijdens het vissen en de sleur van alle dag vergeten. Er zijn 5 visstekken rondom de plas met elk een eigen vis zone. Er is een ruim karperbestand, zodat u goede kans heeft een flinke vis te vangen.