Kom relaxen en heel veel plezier maken op het Strand Nijstad!

Strand

Kom lekker zonnen, zwemmen, relaxen en heel veel plezier maken op het strand! Er is een mooi zandstrand met ligweide, zwemzone met kindergedeelte, beach volleybalveldjes, jeu-de-boulesbaan, springkussen, verhuur van ligbedjes, elektro bootjes, kano’s en sup boards, sanitair, picknick tafels en BBQ plekken.

Om het strand met ligweide mooi te houden en aanwezigheid van EHBO, wordt er op zomerse dagen of bij specifieke activiteiten entree geheven. Het paviljoen is ten alle tijde vrij toegankelijk.

Strand Nijstad valt onder het zwemwaterprotocol van de provincie Drenthe, de waterkwaliteit wordt regelmatig bemonsterd. Tevens schrijft het zwemwaterprotocol ook voor dat honden niet op het strand mogen komen. Ze zijn wel welkom op het terras van het paviljoen.

Dagtickets

DoelgroepEntree
Van 15 tot 65 jaar
€ 4,-
Ouderen vanaf 65 jaar€ 3,-
Kinderen t/m 14 jaar€ 3,-

* Na 16.30 uur betaalt u € 2,- entree

Abonnementen

Type abonnement
Prijzen 2021
Jaarpas volwassene€ 22,50
Jaarpas kind t/m 14 jaar (peildatum 1 april)€ 19,00
Gezinspas 3 personen€ 49,50
Gezinspas 4 personen€ 59,50
Gezinspas 5 personen€ 67,50
Gezinspas 6 personen€ 75,00

* Elk gezinslid krijgt een persoonsgebonden jaarpas. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee op een gezinspas. Mits gezinsleden op hetzelfde adres wonen

* Jaarabonnementen zijn geldig t/m 31 december. Indien u uw abonnement niet wilt verlengen dient u dit voor 31 december kenbaar te maken.

Te huur

Te huur
Ligbed
Setje 2 ligbedden
1-persoons kano
2-persoons kano
Sup board
Waterfiets

*Borg bedraagt € 10,- per object

Strandregels

Huisregels om de orde en veiligheid te waarborgen.

Bij het betreden van het evenemententerrein gaat u akkoord en verplicht u zichzelf aan deze regels te houden. Op gronde van gedrag op het terrein en/of aangrenzende openbare weg kan Strand Nijstad, de beveiliging of het personeel u de toegang weigeren. Ernstige overtredingen worden gemeld aan de politie. Eventuele schade die door Strand Nijstad wordt geleden, zal op de veroorzaker worden verhaald.

– Het bezoek aan Strand Nijstad en deelname aan activiteiten is geheel op eigen risico. Strand Nijstad is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of eventueel letsel als gevolg van het bezoek aan het terrein.

– Instructies van medewerkers van Strand Nijstad dienen, in het belang van uw eigen veiligheid, terstond te worden opgevolgd.

– Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en geldig toegangsbewijs, welke op verzoek moet worden getoond. Zonder geldige legitimatie kan de toegang worden geweigerd.

– Het is niet toegestaan om vuurwerk, wapens of andere gevaarlijke voorwerpen mee te nemen.

– Agressief gedrag, ongewenste intimiteiten, beledigende of discriminerende uitlatingen tegenover personeel en/of andere bezoekers worden niet getolereerd.

– Het gebruiken, bezitten of verhandelen van (soft) drugs en waterpijpen op het terrein is ten strengste verboden.

– Het meenemen van eigen drinken is toegestaan, mits dit niet in glas verpakt is.

– Bij het betreden van Strand Nijstad stemt u ermee in dat deze beelden die gemaakt worden mogelijk voor promotionele en commerciële doeleinden gebruikt mogen worden, zonder dat hier rechten aan ontleend kunnen worden.