Er bevinden zich 2 vergaderruimtes in het paviljoen.

Vergaderruimte Hoogeveen

Zoekt u een locatie om te vergaderen in de buurt van Hoogeveen (Drenthe). Dan kunt u gebruik maken van de 2 vergaderruimtes die zich bevinden in Paviljoen Nijstad. Door de rustige en prachtige omgeving is dit de ideale situatie om zakelijk bijeen te komen. De ene vergaderruimte is geschikt tot 16 personen, de grote zaal is geschikt tot 60 personen. Alle faciliteiten van projectiescherm tot flip-overs zijn aanwezig.

Naast alleen vergaderen kunt u voor een combinatie gaan met activiteiten als teambuilding en overige groepsactiviteiten. Meer over te weten komen wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan gelijk meer informatie aan. Maak er een gezellig dagje uit van met het bedrijf!

Naast een combinatie met een groepsactiviteit kunt u bij Paviljoen Nijstad er ook voor kiezen om er een culinair arrangement bij te nemen. Dit kan verschillen van een gezonde smoothie tot aan een compleet verzorgd buffet. U kunt hier de mogelijkheden vinden. Uiteraard kunt u in overleg met het paviljoen voor eventuele andere culinaire mogelijkheden.

Kortom: maak van uw zakelijke bijeenkomst in de omgeving van Drenthe een speciale beleving die zorgt voor een positieve sfeer en wellicht ingang tot nieuwe ideeën. Het kan allemaal bij Paviljoen Nijstad.

Meer informatie

  • Lees hier meer over onze arrangementen.