Bij Strand Nijstad kunt u diverse arrangementen boeken

Groepsactiviteiten

Of u nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij Strand Nijstad in Drenthe bent u aan het juiste adres. Strand Nijstad organiseert recreatieve en sportieve outdoor activiteiten voor alle denkbare groepen. Bij onze locatie prachtig gelegen aan een plas, is het mogelijk om rondom de plas leuke activiteiten te organiseren voor u.

Daarnaast kunt u terecht in onze sfeervolle horecagelegenheid. Hier kan een drankje gedronken worden, maar Paviljoen Nijstad kan  uw  groep ook een complete maaltijd serveren. Er is keuze uit verschillende buffetten en wat horeca betreft is het aanbod van Paviljoen Strand Nijstad zeer uitgebreid.

Gastvrijheid, gezelligheid, bijzondere groepsactiviteiten & workshops, gezond en kwalitatief goed eten in een ontspannen omgeving. Het is voor ons een uitdaging om van jullie uitje een bijzonder feest te maken!
Daarnaast willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak en op gebied van communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties d.m.v. teambuilding en trainingen.

bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

Feesten en Partijen

Teambuilding in Drenthe

Bruiloften & Partijen

Sport en Fun

Caribean dream Drenthe

Caribbean Dream

Expeditie Robinson

Highland Games Hoogeveen

Highland Games