Strand Nijstad biedt diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Drenthe

Bedrijfsuitjes

Strand Nijstad biedt diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Drenthe. Van een mooie vergaderruimte, tot complete zaal met eigen bar en terras, tot een amfitheater en activiteiten binnen of buiten in het kader van teambuilding. Tevens is er een uitgebreid netwerk van gastsprekers en trainers die uw personeel kunnen inspireren, bijscholen of er aan bijdragen dat uw mensen goed in hun vel zitten en zodoende beter presteren.

Groepsuitjes Drenthe

Wilt u graag een groepsuitje bezoeken in de provincie Drenthe? Bij Strand Nijstad vindt u de leukste activiteiten voor een groepsuitje. Het strand ligt perfect gelegen in de natuur en bevindt zich aan een mooie plas. Niet alleen op land maar ook op het water biedt Strand Nijstad u activiteiten aan.

Bij Strand Nijstad vindt u een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor een geslaagd uitje! Hier is een keuze uit actieve uitjes, creatieve uitjes of culinaire uitjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en worden uitgebreid met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Neem gerust contact met ons op, Strand Nijstad denkt graag met u mee om een geslaagd uitje samen te stellen.

Bekijk hier het uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes bij Strand Nijstad in Hoogeveen.

Reserveren

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :