Schilder workshops in Drenthe, geniet van dit leuke uitje samen!

Schilder Workshops

Er zijn verschillende workshops schilderen mogelijk, zowel materie schilderen als literaire schilder workshop. Deze schilder workshops zorgen ervoor dat je een heel andere kant van je familieleden, vrienden of collega’s  ziet. Hiermee is het een uitermate geschikte groepsactiviteit tijdens bedrijfsuitjes of familiedagen. De schilderworkshops vinden in principe buiten plaats, maar bij slecht weer is het mogelijk naar binnen uit te wijken.

Materie schilder workshop

Door materialen op papier of doek te verbergen ontstaat er een lagen effect. De materialen worden één met dat wat men wil vertellen of wat men laat gebeuren. Het is een uitdaging om met verschillende materialen aan het werk te gaan.

Het is mogelijk om met een thema te werken. Allerlei materialen kunnen gebruikt worden bijv. kralen, kant, rubberen ringen, een oude puzzel of vliespapier. We werken met acryl verf op doek, formaat 30×30.

Literaire schilder workshop

Deze literaire schilder workshop zorgt ervoor dat je een heel andere kant van je familieleden, vrienden of collega’s  ziet waarbij je ook jezelf verrast. Naar aanleiding van een paar vragen schrijf je een gedicht. Het gedicht is bepalend voor het kunstwerk wat je creëert. Er wordt gewerkt met acryl verf op doek, formaat 30×30.

Begeleiding workshops schilderen

U heeft geen ervaring nodig bij deze workshop, het gaat er om dat er met veel plezier  met elkaar aan het kunstwerk gewerkt kan worden. Deze workshop wordt begeleid door een ervaren docent op het gebied van creatieve ontwikkeling en teambuilding. Het is wel belangrijk deze workshop in een vroegtijdig stadium te boeken.

Uiteraard is het mogelijk om een culinaire invulling rondom het programma te plannen. Zie hier de mogelijkheden.

Duur: 2 uur
Prijs p.p.: 27,50
Min. aantal personen: 6

*Activiteiten zijn op eigen risico

Reserveren

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :